Appartementen Strandresidentie Cadzand

Middenin het bloeiende Cadzand, op een steenworp afstand van het winkelcentrum en uitkijkend over de Cadzandse duinen en stranden en immer boeiende Noordzee, staat de Strandresidentie. Dit complex met een zestigtal appartementen is verrezen in 2018 en grenst aan het Strandhotel waar Syrco Bakker, onder de vleugel van Sergio Herman, de scepter zwaait in het gerenommeerde restaurant Pure C.

De appartementen zijn elk zeer stijlvol en comfortabel ingericht en bieden gelegenheid voor 2 tot 6 gasten tot het genieten van een heerlijk ontspannen verblijf aan zee. Van vaatwasmachine tot opgemaakte bedden, u geniet vanaf dag 1 van alle comfort. In de keuken staat een zeer compleet inventarispakket tot uw beschikking, zoals u van Duinhof Holidays gewend bent. Vanaf de ruime terrassen geniet u van de frisse, gezonde zeelucht, een weldoener voor groot en klein, danwel onder het genot van een prachtig uitzicht over zand en zee, danwel de boulevard en het dorpsplein. Onder het complex, gecombineerd met het Strandhotel, is een parkeergarage voorzien waar per appartement minimaal 1 parkeerplaats tot uw beschikking staat.

Bij Duinhof Holidays vindt u het grootste aanbod aan appartementen binnen de Strandresidentie - maar liefst een kwart van de woningen. Wilt u een vakantie appartement met zeezicht huren voor een week of weekendje weg? Zoek dan niet verder en blader door ons aanbod om uw ideale vakantie appartement uit te kiezen!

Bekijk hier de mogelijkheden