Wij zijn Duinhof Holidays

Duinhof Holidays is een ervaren verhuurkantoor en verhuurt vakantiewoningen en vakantieappartementen in Cadzand-Bad, Zeeland. Wij onderscheiden ons door de uitgebreide en excellente hotel service die wij bieden, kwaliteit en de persoonlijke benadering. Wij stellen ons ten doel u een heerlijke ontspannen vakantie te bezorgen.

Ons team bestaat uit enthousiaste medewerkers die uit de directe omgeving van Cadzand afkomstig zijn en u er graag alles over vertellen. Wij staan voor u klaar in woord en daad en helpen u graag uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Heeft u interesse en wilt u graag een woning bezichtigen? Spring gerust eens binnen bij ons verhuurburo of maak een afspraak: we geven graag een rondleiding!

Wat heeft Duinhof Holidays u te bieden?

Een midweek of weekendje weg in Zeeland? Of liever een weekje vakantie aan het strand deze zomer? U vindt bij Duinhof Holidays altijd een accommodatie die bij u past.

Al onze vakantiewoningen zijn heel centraal gelegen in Cadzand-Bad en verdeeld over 4 appartementencomplexen op toplocaties en op nog geen 10 minuten wandelen van de witte zandstranden aan de Noordzeekust. Iedere locatie heeft een eigen karakter en eigen faciliteiten, maar rust, ruimte en comfort staan altijd centraal. Bekijk hier een plattegrond.

Bij aankomst vindt u steeds de bedden opgemaakt en is er 1 grote en 1 kleine handdoek per persoon aanwezig. In de keuken vindt u een zeer compleet inventarispakket, keukenlinnen en is er een vaatwasmachine. De eindschoonmaak is altijd inclusief, zodat u niet alleen onbezorgd kunt arriveren maar ook vertrekken.

Veelzijdig Cadzand

Strand, zee en duinen zijn onmiskenbaar de kenmerken van Cadzand. Daarnaast biedt de regio uitgestrekte polders met ongerepte natuurgebieden waar vele vogelsoorten broeden en fourageren. Natuurgebieden zoals ’t Zwin, de Zwarte Polder en Cletemspolder laten West-Zeeuws-Vlaanderen van haar beste kant zien. Veel van de gebieden zijn ook alleen of met een gids te bezoeken.

Cadzand-Bad, West-Zeeuws-Vlaanderen, Zeeland

Vlakbij het strand en de zee, aan de voet van duinen gelegen, vormt Duinhof een luxe oase van rust, ruimte en comfort. Een vakantie in Zeeland, of beter nog Zeeuws-Vlaanderen, begint in het Land van Cadzand.

Typerend voor het Zeeuwse landschap zijn de dijken met hoge bomen, de verborgen kreken, de oneindige landweggetjes met oude knotwilgen, de natte graslanden, de Spaanse forten en de vestingwerken. Met het fietsknooppuntensysteem en de vele routes van de VVV kunt u de streek in uw eigen tempo, op uw eigen manier ontdekken. 

In Zeeuws-Vlaanderen kunt u zeven dagen per week uitgebreid winkelen, Bourgondisch tafelen en urenlang genieten op gezellige terrasjes. Dit Landje Apart heeft een gevarieerd aanbod aan winkels en markten. In de boetieks vindt u kleding van de meest prestigieuze merken, vaak net iets anders dan in de rest van Nederland.

Culinair

De streek staat  bekend om zijn lekkernijen van eigen bodem. 

Naast de bekende chefkok Ewin Vinke van de Kromme Watergang, wat een absolute aanrader is  , heeft Chefkok Dani Hoefnagels en partner Romée het welbekende Pure-C overgenomen. "Demain restaurant" zal dan ook in april zijn deuren openen. Benieuwd naar deze culinaire belvenissen. Wees er snel bij met reserveren. 

Maar gelukkig heeft Zeeuws-Vlaanderen warempel de meeste sterrenrestaurants per hoofd van de bevolking, en er is nog meer te kiezen! De vele cafés, restaurants en niet te vergeten de gezellige strandpaviljoens maken een bezoek compleet.