Appartement huren Badhuis Cadzand

Al gehoord van Zoutelande? Badhuis Cadzand biedt een soortgelijke beleving met fantastische appartementen midden in de duinen met zeezicht op de Noordzee. U kunt via Duinhof Holidays al vanaf € 142,50 per nacht boeken voor 4 personen. Rust en natuur staan centraal - optimaal genieten en de batterij eens écht helemaal opladen. 

Dankzij het inpandige zwembad en wellness gedeelte wat enkel voor de bewoners van het complex toegankelijk is, kunt u in Badhuis écht tot rust komen. Behalve een ruime sauna is er een relaxruimte en fitnessruimte waarvan u vrij gebruik kunt maken. Het zwembad is verwarmd en daardoor het hele jaar door beschikbaar voor gebruik. Ondergronds is privé parkeergelegenheid voorzien, te bereiken middels een autolift.

Wanneer u in Badhuis Cadzand verblijft, heeft u werkelijk alles binnen handbereik voor een heerlijk ontspannen verblijf aan de prachtige Zeeuwse kust!

Bekijk hier de mogelijkheden

Residentie Badhuis Cadzand

Rust  -  Ruimte  -  Natuur  -  Ontspanning

Restaurants onderin Badhuis Cadzand

Aan de zeezijde van het Badhuis, op de begane grond, zijn meerdere horecabedrijven gevestigd. Restaurant Beaufort biedt een culinaire beleving van veelal lokale producten met als  rode draad in de menukaart: de Noordzee. Bij Brasserie Loulou is het gezellig zitten in een eigentijds decor en zijn er legio aan mogelijkheden voor een uitgebreide maaltijd of het stillen van de lekkere trek. Tegenover het Badhuis is een zeer fraai duinbalkon aangelegd vanwaar u een weids uitzicht over het strand heeft. Het biedt ook toegang tot het strand waar direct onderaan de duinen Strandpaviljoen ‘Caricole’ is gevestigd. Hier geniet u van een versnapering met de voeten nagenoeg in het zand, zowel binnen als op het grote terras buiten.

Even geen zin om zelf te koken? Genieten van koffie met gebak of van een lekkere lunch met een glas wijn op het gezellige terras? Of zelfs heerlijk à la carte dineren in het gastronomisch restaurant, u vindt hier zeker wat u zoekt!

Meer restaurants in de omgeving