Uw hond mee op vakantie aan de kust

Zoekt u een vakantiehuis waar uw hond welkom is? Bij Duinhof Holidays weten we hoe belangrijk uw viervoeter voor u is, daarom hebben wij meerdere woningen waar huisdieren zijn toegestaan. Zo gaat u écht met het hele gezin op vakantie en kan ook uw hond genieten van een ontspannen verblijf aan de kust. Uw vakantie aan de Zeeuwse kust wordt nog leuker wanneer ook uw hond mee kan!

De meeste van onze appartementen waar huisdieren zijn toegestaan, zijn ingericht voor 2 tot 6 personen en hebben maximaal 3 slaapkamers. In de vakantiehuizen is ruimte voor 6 tot 8 personen en worden honden meestal toegestaan. Let wel dat er een toeslag wordt gerekend per dag. Neemt u uw hond mee op vakantie? Geef dit dan aan op het moment van boeken, zodat uw huisdier wordt aangemeld.

Bekijk huisdiervriendelijke appartementen

Honden op het strand

Honden mogen op de stranden van de gemeente Sluis los lopen. Dus behalve in Cadzand mag uw hond ook los op het strand in Nieuwvliet, Groede en Breskens. Enkel tussen 1 mei en 1 oktober dienen honden tussen 10.00 en 18.00 uur aangelijnd te zijn. In de strandpaviljoens zijn honden ook welkom. Bij een tussenstop is er behalve een versnapering voor het baasje ook altijd een kom water voor de hondjes te vinden op het terras.

Bent u benieuwd wat er te doen is met honden in Cadzand? De meest voor de hand liggende activiteit met uw hond is natuurlijk een lange strandwandeling. En dat is meteen ook waar uw huisdier het meeste van zal genieten: lekker rennen en spelen op het brede strand en in zee! Wanneer u een vakantiewoning bij Duinhof Holidays boekt, heeft u altijd een woning die op loopafstand van de duinen en het strand is gelegen. U kunt met uw hond eindeloos wandelen, zwemmen in zee of heerlijk fietsen: u staat binnen enkele stappen uit uw vakantiewoning middenin de Zeeuwse natuur!

Bekijk beschikbaarheid