Cadzand-Bad

Cadzand is een bloeiende kustplaats in West-Zeeuws-Vlaanderen, gesitueerd aan de voet van de duinen met daarachter de schoonste zandstranden van Nederland en de Noordzee. Cadzand-Bad is, samen met Domburg, de enige Nederlandse badplaats die het predicaat ‘Heilzame Zeebadplaats’ mag voeren.

Alle via Duinhof Holidays aangeboden vakantie accommodaties zijn gelegen binnen het centrum van Cadzand-Bad waar u alle denkbare faciliteiten treft, op enkele minuten wandelen langs de boulevard. Meer landinwaarts, omgeven door de groene polders, ligt Cadzand-Dorp, een middeleeuws ringdorp met als blikvangers de gotische Mariakerk met de wereldvredesvlam en de gerestaureerde molen.

West-Zeeuws-Vlaanderen

In de nabije omgeving liggen het mondaine Knokke, pittoreske Groede, het vissersdorp Breskens en winkelstad Sluis. Het uitgebreide fietsknooppuntennetwerk in West-Zeeuws-Vlaanderen voert u langs deze trekpleisters, maar ook langs rustige dorpjes, groene dijken en door de zilte duinen. Verken de uitgestrekte natuurgebieden en plaatselijke flora en fauna die ook met gids te bezoeken zijn. Er zijn ook heel wat regionale ambachten en boeren die hun bedrijf openstellen voor bezoek, heel leerrijk voor zowel kinderen als volwassenen.

De Zwinregio staat bekend om haar bourgondische hart, de culinaire fijnproever komt hier niets te kort! In de directe omgeving van Cadzand zijn verschillende sterren restaurants gevestigd, maar u mag ook in de lokale horeca een  zeer hoge standaard van gerechten en service verwachten. Van een glas wijn op het terras tot een uitgebreid diner – er is altijd een mooi plekje te vinden.

De historische toppers Brugge, Gent en Middelburg zijn gemakkelijk bereikbaar voor een daguitstap. Met de auto staat u vanuit Cadzand binnen een uur in het stadscentrum en kunt u genieten van de architectuur, musea en bezienswaardigheden maar ook het winkelhart van deze middeleeuwse cultuursteden.