Vind uw ideale vakantie verblijf

De mooiste vakantiehuizen en appartementen aan zee vindt u in Cadzand: de ideale locatie om de drukte van het dagelijkse leven te ruilen voor een zalig rustgevend gevoel. Boek hier uw week, weekend of midweek weg in één van de mooiste vakantiewoningen van Zeeland!

Of u nu kiest voor lekker fietsen in de weidse Zeeuwse polders en natuur in het voorjaar, voor een zonnige strandvakantie met de kinderen, liever uit wilt waaien in de duinen in het najaar of samen met familie of vrienden wilt genieten van de winterse feestdagen: Bij Duinhof Holidays vindt u het hele jaar door een vakantiehuis of appartement dat past bij uw vakantiewensen.

Omgeving

In het meest zuidwestelijke puntje van Zeeland is Duinhof Holidays gevestigd in Cadzand-Bad, waar u de schoonste stranden van Nederland vindt. Hier kunt u bourgondisch genieten met de voeten in het zand of op sterrenniveau, maar ook wandelen of fietsen door de uitgestrekte natuurgebieden die Zeeuws-Vlaanderen rijk is. Cultureel erfgoed in steden als Sluis, Middelburg, Brugge of Gent zijn gemakkelijk bereikbaar voor een daguitstap

Waar vindt u ons

Ons kantoor is gevestigd in het Duinhof complex aan de Boulevard de Wielingen in hartje Cadzand-Bad. Ons receptieteam staat u graag te woord via mail, telefoon of in persoon. Graag tot binnenkort!

Openingstijden Receptie

We zijn het hele jaar door geopend:

maandag t/m vrijdag 09.00 - 12.00u
13.00 - 17.00u
zaterdag 09.00 - 13.00u
zondag  Gesloten 

Op de volgende data hanteren wij gewijzigde openingstijden:

Nieuwjaarsdag Gesloten
Paasmaandag Gesloten
Koningsdag Gesloten
Hemelvaartsdag 09.30 - 12.00u
Pinkstermaandag Gesloten 
1e en 2e kerstdag  Gesloten

Wat klanten over ons vertellen
powered by: