Ga direct naar: Navigatie | Inhoud
Duinhof Holidays

Luxe vakantie appartementen & huizen Cadzand-Bad

Op 50m van het strand en met eigen parkeergelegenheid

Duinhof Holidays

Nu te reserveren!

Appartementen Strandresidentie

Duinhof Holidays

Comfortabele vakantiehuizen voor 6 tot 8 personen

Boek één van deze prachtige woningen voor uw vakantie of weekendje weg!

Duinhof Holidays

Ruime appartementen, duidelijke prijzen

Rust en comfort aan de voet van de Zeeuwse duinen...

Zoek & Boek

nieuwsbrief

Luxe Wellness en culinair genieten in Cadzand-Bad

Gezonde streekprodukten

Cadzand-Bad heeft sinds kort officieel de status van badplaats. Dat wil zeggen dat de lucht, de zee en de directe omgeving gezond zijn voor de mens.
Daardoor is er een veelheid aan producten en voorzieningen die speciaal voor deze gelegenheid ontwikkeld  en in het leven geroepen zijn. Van culinaire avonturen tot bodyscrub, complete lichaamsverzorgingsprodukten gecombineerd met luxueuze wellness ervaringen en yoga, alles voegt iets toe aan het mondaine genieten in deze pas benoemde badplaats van hoog niveau. De enige andere badplaats in Zeeland die aan deze status kan tippen is Domburg wat een leuke badplaats is met zijn creatieve inslag, maar de echte joie de vivre wordt gevonden in Cadzand-Bad. De snelle en eenvoudige bereikbaarheid van het strand, de breedte van het strand en de vurigheid van de golfslag maken het strand van Cadzand-Bad tot één van de mooiste in Nederland. Dit strand is dan ook meermalen herkozen en trekt specifiek bezoekers die op deze kwalificatie afkomen. Het publiek heeft waardering voor het comfort en de eigentijdsheid van de inrichtig en de visie op de toekomst die veelbelovend is. Een groeiende groep toeristen blijkt wellness bezoekers te zijn die graag algen in hun drankje verwerkt zien, lamsoor op hun bord willen vinden en fruits de mer als noodzaak ervaren. Ook tijdens de scrub maken zij graag gebruik van de modder uit de zee, gefermenteerde olie en melk die toegevoegd wordt aan het badwater waardoor het lijkt of men zich als Cleopatra in ezelinnemelk dompelt. De smaak die erbij hoort is ziltig en puur en wanneer een behandeling ondergaan kan worden met een bries door de openslaande deuren terwijl de voilegordijnen zachtjes opbollen is de ervaring compleet. De verzorging van zowel de innerlijke als de uiterlijke mens met gebruik van typische streeekproducten geleverd door strand en zee wordt als weldadig en luxe ervaren. De holistische benadering van deze belevingen zorgen nog eens extra voor het gevoel van welbehagen en dat is uiteindelijk toch de reden waarom men naar een badplaats komt.
In eerste plaats ontspanning van lichaam en geest en daarna als gevolg van deze opleving genieten van al het goeds dat Cadzand-Bad te bieden heeft.
Weet u een betere plek om dit te ervaren dan Duinhof Holidays? Dit appartementencomplex beoogt deze doelstellingen volledig en neemt de ervaring van gasten bijzonder serieus. Tenslotte is de gast degene die Duinhof Holidays tot het luxe en comfortabele appartementen verhuurkantoor maakt en zorgt voor de hoge standaard van de bezettingsgraad. Luxe, comfort, culinair genieten, sportief en mondain zijn de sleutelwoorden gecombineerd met de rust, ruimte en wellness ervaring die Cadzand-Bad tot badplaats verheffen.


Relevante onderwerpen:

Cadzand-Bad