Ga direct naar: Navigatie | Inhoud
Duinhof Holidays

Luxe vakantie appartementen & huizen Cadzand-Bad

Op 50m van het strand en met eigen parkeergelegenheid

Duinhof Holidays

Nu te reserveren!

Appartementen Strandresidentie

Duinhof Holidays

Comfortabele vakantiehuizen voor 6 tot 8 personen

Boek één van deze prachtige woningen voor uw vakantie of weekendje weg!

Duinhof Holidays

Ruime appartementen, duidelijke prijzen

Rust en comfort aan de voet van de Zeeuwse duinen...

Zoek & Boek

nieuwsbrief

Duinhof Holidays - één prijs, zonder verrassingen

Duidelijke prijzen en de beste service

Duinhof Holidays zet graag de puntjes op de 'i' en maakt het u graag zo makkelijk mogelijk. Zo maken wij de bedden reeds van tevoren voor u op, en treft u voor iedere gast een handdoekset aan in de woning met 1 grote en 1 kleine handdoek. In de badkamer is een badmatje voorzien en in de keuken vindt u behalve handdoek en theedoek, ook een pakketje met basisproducten voor onderhoud met onder andere een extra vuilniszak, allesreiniger, vaatwastabletten en een reinigingsdoekje. Dat scheelt weer bij het inpakken!

Bij vertrek hoeft u zich ook niet te bekommeren over de eindschoonmaak van de woning, dit verzorgen wij namelijk voor u. Wij vragen u enkel alle inventaris weer schoon en droog in de kasten te plaatsen en uw afval in één van de ondergrondse containers te werpen. 

Voor uw gemak worden deze services reeds standaard in de huurprijs inbegrepen, zodat u meteen weet waar u aan toe bent wanneer u een woning voor uw vakantie uitzoekt. Onder praktische informatie leest u wat u nog meer standaard aantreft bij en in onze woningen.


Relevante onderwerpen:

Cadzand-Bad