Ga direct naar: Navigatie | Inhoud

Online webshop Duinhof Holidays

Kies voor gemak en bestel uw boodschappen en verse broodjes vooraf online. Wij bezorgen uw bestelling in uw vakantiewoning, zonder bezorgkosten!


Uw boodschappen kunt u vooraf bestellen, tenminste voor 17.00u op de dag voorafgaand aan aankomst in Duinhof. Wij bezorgen de bestelde producten vóór aankomst in uw vakantiewoning en plaatsen bederfelijke waren in de koelkast, dus alles staat voor u klaar wanneer u arriveert. Dat is pas écht onbezorgd aan uw vakantie beginnen!

Met onze verse broodjesservice heeft u de mogelijkheid om dagelijks tot 17.00u verse broodjes voor de volgende dag te bestellen. Heerlijk vers van de Belgische bakker! Deze service kan op elke dag van uw verblijf worden genoten. Wij bezorgen ’s ochtends tussen 8.00u en 9.00u en hangen uw bestelling aan de deur van uw vakantiewoning. Lekker rustig de dag beginnen onder het genot van een vers croissantje!

De producten in onze webshop zijn in 2018 leverbaar als volgt:
- van 30 maart tot 12 juli op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag
- van 13 juli tot 31 augustus alle dagen van de week
- van 1 september tot 1 oktober op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag
- van 29 tot 31 december op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag.

Via de online webshop kunt u naar gelang het seizoen ook leuke activiteiten boeken, bijvoorbeeld een picknick op het strand of een uitstap met een golfkar: de leukste manieren om West-Zeeuws-Vlaanderen te ontdekken!

Terug
cart-icon INFO