Ga direct naar: Navigatie | Inhoud
Duinhof Holidays

Boek nu uw vakantie 2018!

Zoek hier uw favoriete vakantie accommodatie uit

Duinhof Holidays

Nu ook vakantiehuizen voor 6 tot 8 personen

Boek één van deze prachtige woningen voor uw vakantie of weekendje weg!

Duinhof Holidays

Vier Pasen in Duinhof!

Paaseieren verzamelen in de Zeeuwse duinen én een dagje extra van uw weekend genieten... Bekijk snel de mogelijkheden!

Duinhof Holidays

Écht onbezorgd op vakantie begint al bij het inpakken

wij zorgen voor bedlinnen, handdoeksets en ook keukentextiel

Zoek & Boek

nieuwsbrief

2015award winner gold

Heerlijk onthaasten in Cadzand-Bad

Duinhof biedt de ideale uitvalsbasis

Het meest Bourgondische en mondaine gedeelte van Zeeland vindt u in West-Zeeuws-Vlaanderen, in de gemeente Sluis om precies te zijn. Aan de voet van de duinen van Cadzand-Bad, op slechts 2 minuten lopen van de verrassend brede zandstranden, vindt u de luxe appartementen en woningen van Duinhof.

Het complex Duinhof is ideaal om de drukte van het dagelijkse leven te ruilen voor een zalig rustgevend gevoel. Vlakbij de schoonste stranden van Nederland, welke jaarlijks met een blauwe vlag erkend worden, en de telkens fascinerende zee,  vormt Duinhof een luxe oase van rust, ruimte en comfort. Alle denkbare faciliteiten van de badplaats liggen op wandelafstand. Op korte afstand liggen het mondaine Knokke, authentieke Brugge en winkelstad Sluis.

De Zwinregio – het gebied vanaf Cadzand tot aan Brugge – kent maar liefst 24 Michelinsterren in een straal van 22 km. Enkel Parijs doet het in Europa beter! De aanwezigheid van de vele toprestaurants zorgt voor een goed culinair klimaat in en rondom Cadzand. Van strandpaviljoens tot sterrenrestaurants: ze serveren allen pure, eerlijke ingrediënten direct van het land of uit de zee.

Duinhof Holidays verhuurt vakantiewoningen en vakantieappartementen in Cadzand-Bad. Of u nu een strandvakantie in de zomer verkiest, wilt uitwaaien aan het strand in de herfst of in het voorjaar activiteiten wilt beleven. Een vakantie in Zeeland begint in Cadzand!


Relevante onderwerpen:

Cadzand-Bad