Ga direct naar: Navigatie | Inhoud
Duinhof Holidays

Boek nu uw vakantie 2018!

Zoek hier uw favoriete vakantie accommodatie uit

Duinhof Holidays

Voorjaarsvakantie!

Het ideale moment voor een korte vakantie of een weekendje weg! Waai lekker uit aan het strand of breng een bezoekje aan Brugge of Gent...

Duinhof Holidays

Nu ook vakantiehuizen voor 6 tot 8 personen

Boek één van deze prachtige woningen voor uw vakantie of weekendje weg!

Duinhof Holidays

Écht onbezorgd op vakantie begint al bij het inpakken

wij zorgen voor bedlinnen, handdoeksets en ook keukentextiel

Zoek & Boek

nieuwsbrief

2015award winner gold

Duinhof Holidays - één prijs, zonder verrassingen

Duidelijke prijzen en de beste service

Duinhof Holidays zet graag de puntjes op de 'i' en maakt het u graag zo makkelijk mogelijk. Zo maken wij de bedden reeds van tevoren voor u op, en treft u voor iedere gast een handdoekset aan in de woning met 1 grote en 1 kleine handdoek. In de badkamer is een badmatje voorzien en in de keuken vindt u behalve handdoek en theedoek, ook een pakketje met basisproducten voor onderhoud met onder andere een extra vuilniszak, allesreiniger, vaatwastabletten en een reinigingsdoekje. Dat scheelt weer bij het inpakken!

Bij vertrek hoeft u zich ook niet te bekommeren over de eindschoonmaak van de woning, dit verzorgen wij namelijk voor u. Wij vragen u enkel alle inventaris weer schoon en droog in de kasten te plaatsen en uw afval in één van de ondergrondse containers te werpen. 

Voor uw gemak worden deze services reeds standaard in de huurprijs inbegrepen, zodat u meteen weet waar u aan toe bent wanneer u een woning voor uw vakantie uitzoekt. Onder praktische informatie leest u wat u nog meer standaard aantreft bij en in onze woningen.


Relevante onderwerpen:

Cadzand-Bad