Ga direct naar: Navigatie | Inhoud
Duinhof Holidays

Lekker lang Pinksterweekend...

Van vrijdag 18 tot dinsdag 22 mei, parkeerplaats, linnen en eindschoonmaak inclusief!

Duinhof Holidays

Nu ook vakantiehuizen voor 6 tot 8 personen

Boek één van deze prachtige woningen voor uw vakantie of weekendje weg!

Duinhof Holidays

Binnenkort hier te boeken

Appartementen "Badhuis". Met zeezicht...

Duinhof Holidays

Boek hier uw vakantie bij Duinhof Holidays!

Van comfortabel appartement tot een luxe villa. Voor ieder wat wils!

Zoek & Boek

nieuwsbrief

Duinhof Holidays - één prijs, zonder verrassingen

Duidelijke prijzen en de beste service

Duinhof Holidays zet graag de puntjes op de 'i' en maakt het u graag zo makkelijk mogelijk. Zo maken wij de bedden reeds van tevoren voor u op, en treft u voor iedere gast een handdoekset aan in de woning met 1 grote en 1 kleine handdoek. In de badkamer is een badmatje voorzien en in de keuken vindt u behalve handdoek en theedoek, ook een pakketje met basisproducten voor onderhoud met onder andere een extra vuilniszak, allesreiniger, vaatwastabletten en een reinigingsdoekje. Dat scheelt weer bij het inpakken!

Bij vertrek hoeft u zich ook niet te bekommeren over de eindschoonmaak van de woning, dit verzorgen wij namelijk voor u. Wij vragen u enkel alle inventaris weer schoon en droog in de kasten te plaatsen en uw afval in één van de ondergrondse containers te werpen. 

Voor uw gemak worden deze services reeds standaard in de huurprijs inbegrepen, zodat u meteen weet waar u aan toe bent wanneer u een woning voor uw vakantie uitzoekt. Onder praktische informatie leest u wat u nog meer standaard aantreft bij en in onze woningen.


Relevante onderwerpen:

Cadzand-Bad