Ga direct naar: Navigatie | Inhoud
Duinhof Holidays

Lekker lang Pinksterweekend...

Van vrijdag 18 tot dinsdag 22 mei, parkeerplaats, linnen en eindschoonmaak inclusief!

Duinhof Holidays

Nu ook vakantiehuizen voor 6 tot 8 personen

Boek één van deze prachtige woningen voor uw vakantie of weekendje weg!

Duinhof Holidays

Binnenkort hier te boeken

Appartementen "Badhuis". Met zeezicht...

Duinhof Holidays

Boek hier uw vakantie bij Duinhof Holidays!

Van comfortabel appartement tot een luxe villa. Voor ieder wat wils!

Zoek & Boek

nieuwsbrief

Aankomst in Duinhof

Eindelijk vakantie!

De wisseldagen bij Duinhof Holidays zijn op maandag en vrijdag, waardoor u de mogelijkheid heeft een weekendje of midweekje bij ons te verblijven. Uw vakantiewoning is op de dag van aankomst voor u toegankelijk vanaf 15.00 uur, maar de inbegrepen parkeerplaats in de overdekte parkeergarage onder het complex kunt u reeds vanaf 12.00 uur 's middags gebruiken, handig wanneer u op tijd vanaf thuis wenst te vertrekken. Bent u wat later door werk of school, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over de openingstijden van onze receptie, want u ontvangt uw sleutel reeds vooraf met de post thuis, waardoor u niet hoeft in te checken en u op eigen tempo kunt reizen en arriveren. Heerlijk flexibel aankomen, geen druk van de alledaagse beslommeringen, in een appartement dat volledig is uitgerust met een uitgebreid inventarispakket, opgemaakte bedden en kwaliteitsbadlinnen.

Maak het uzelf extra gemakkelijk en bestel uw boodschappen vooraf online via uw gast account in Mijn Duinhof. Wij zorgen er voor dat uw boodschappen bij aankomst voor u klaar staan in uw vakantiewoning, zonder bezorgkosten. Dat is uw vakantie beginnen, zoals vakantie bedoeld is! Overigens bieden wij ook extra services aan zoals kinderbedjes en -stoelen, dagelijkse verse broodjes service, heerlijk grote zachte strandlakens, .....

Uw vakantie bij Duinhof Holidays biedt tal van mogelijkheden, flexibiliteit en persoonlijke service: Arriveren en lekker genieten!


Relevante onderwerpen:

Cadzand-Bad