Directly to: Navigation | Content
Duinhof Holidays
Duinhof Holidays
Duinhof Holidays
Duinhof Holidays
Duinhof Holidays

Waterranonkel 8

General

General information

Deze luxe vrijstaande villa beschikt over een ruime en zonnige tuin op het zuidwesten. De woning is zeer ruim opgezet en biedt plaats voor 6 personen. Uw auto kunt u parkeren op de privé oprit. 
 
U stapt binnen door de voordeur en komt via de hal met individueel toilet uit in een heerlijk ruim leefgedeelte. De keuken is zeer compleet uitgerust met onder meer een combimagnetron, koelkast, inductiefornuis en vaatwasser. De grote eettafel verbindt de ruimte met een comfortabele zithoek waar een schuifpui naar de tuin met terras leidt. De ligging op het zuidwesten staat garant voor veel zon.
In deze woning kunt u standaard gebruik maken van een kinderstoel. 
 
Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers, een daarvan is direct verbonden aan een badkamer met douche. In twee van de slaapkamers slaapt u op luxe boxspringcombinaties, de derde slaapkamer is ingericht met een stevig stapelbed. In de berging staan een wasmachine en een droger tot uw beschikking. De tweede badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche en een dubbele wastafel, een tweede individueel toilet bevindt zich in de hal. 
 
Deze lichte, ruime en zonnige woning leent zich uitstekend voor een heerlijke familievakantie dichtbij het strand!
 
Houdt u er rekening mee dat de appartementen van Duinhof Oost (ten westen van de woningen) gedurende 2017 deels nog in aanbouw is, zo wordt er aan het derde gebouw binnen het complex nog gewerkt. De tuinen zijn in het voorjaar ‘17 aangelegd waardoor de beplanting nog niet is volgroeid.

Waterranonkel 8 Waterranonkel 8 Waterranonkel 8
Gallery

Gallery

Waterranonkel 8 Waterranonkel 8 Waterranonkel 8 Waterranonkel 8 Waterranonkel 8 Waterranonkel 8 Waterranonkel 8 Waterranonkel 8 Waterranonkel 8 Waterranonkel 8 Waterranonkel 8 Waterranonkel 8
Facilities

Facilities

  • Garden with terrace
  • Second toilet
  • No pets allowed
  • Bunk bed
  • 86 - 99m²
  • Dryer
  • Washing machine
Prices

Step 1. Prices & availability

Select an arrival date and view the accommodation availabilities below.

 

Legend

      = Selected           = Arrival           = Available           = Not available
 

Refine search

Arrival

Duration of stay

Number of persons

Advanced search

Houses

Floor

Apartments

Surface

Interior

Preference

Erase search